Tietoa VertaaLainaa.com-sivustosta

Keitä me olemme?

VertaaLainaa.com avasti sivustonsa Suomessa syksyllä 2019.

VertaaLainaa.com on suomalainen versio ruotsalaisesta Lånium.com -sivustoista, jotka ovat Ruotsin suosituimpia lainanvertailusivustoja. Tavoitteemme on kasvaa myös Suomessa suurimmaksi ja parhaaksi sivustoksi lainojen vertailussa.

Tätä sivustoa ja lainojen tietoja tarkistetaan sekä päivitetään jatkuvasti, jotta voimme tarjota sinulle aina ajantasaiset tiedot lainoista ja uutiset siitä, miten rahan lainaaminen kehittyy ja muuttuu.

VertaaLainaa.com on osa ruotsalaista Swegaming AB yritystä.

Mitä me tavoittelemme?

VertaaLainaa.com-sivuston tavoitteena on tarjota selkeää, helppoa ja nopeaa lainojen vertailua Suomen tämän hetken parhaista lainatarjouksista. Palvelumme on täysin maksuton, jotta sinä voit missä ja milloin tahansa – rahallisesta tilanteestasi riippumatta – aina vertailla ja etsiä, mikä on sinulle paras joustoluotto, paras kulutusluotto ja paras pikavippi.

Jotta voimme saavuttaa ja ylläpitää tavoitteemme, on meidän päivitettävä sivuamme jatkuvasti. Voit siis olla varma, että meiltä löydä aina kaikista uusimman ja ajantasaisimman tiedon eri lainoista sekä niiden ehdoista, eduista ja ominaisuuksista.

Miten kannamme vastuuta?

Lainoissa on monia erilaisia ehtoja, ominaisuuksia ja etuja. Jotta lainojen vertailu olisi mahdollisimman selkeää ja yksinkertaista sinulle, on meidän tehtävä taustatyö huolella. Lainojen ja luottojen tietoja on jatkuvasti tarkistettava ja päivitettävä, puhumattakaan uusista markkinoille tulevista lainanmyöntäjistä ja lakipykälistä.

Tämän työn me hoidamme huolella ja  toisissamme. Käymme kaikki lainanmyöntäjät ja erilaiset lainat huolella läpi, ja varmistamme samalla, että ne noudattavat kaikkia lakeja sekä ohjeita.

Luotettavuus ja objektiivisuus

Me teemme yhteistyötä monien eri lainanmyöntäjien kanssa. Kaikki lainoista kirjoittamamme arviot sekä vertailut ovat puolueettomia ja me kerromme suoraan kaikkien lainojen hyvät sekä huonot puolet. Tällä tavalla sinä saat parhaiten sinulle sopivan lainan ja me palvelemme asiakkaitamme, eli sinua, parhaalla mahdollisella tavalla.

Meille tärkeintä on se, että sinä voit tehdä lainavertailusi tarkistettujen ja luotettavien tietoja pohjalta, ja että löydät lopulta lainan joka vastaa sekä tarpeitasi että meidän sivustoltamme saamiasi tietoja.

Läpinäkyvyys

Sen lisäksi, että kerromme miten lainojen tiedot kerätään ja miten me työskentelemme, haluamme myös kertoa, miten henkilötietoja keräämme sivustollamme ja kuinka kerättyjä tietoja käytetään käyttökokemus mukauttamiseen sekä parantamiseen. Lisätietoja evästeistä ja yksityisyydensuojasta löydä täältä.

Mikä on liikeideamme?

VertaaLainaa.com-sivusto ohjaa lainanhakijan kiinnostuneen kuluttajan juuri hänelle sopivan lainanmyöntäjän luo. Samalla lainanmyöntäjät saavat suuria määriä asiakkaita omille sivuilleen helposti ja ilman riskejä.

VertaaLainaa.com-sivuston tekee yhteistyötä monien eri lainanmyöntäjien kanssa. Tulonlähteemme perustana on näiden yhteistyökumppaneiden kanssa tehdyt sopimukset. Sopimuksen mukaan saamme maksun jokaisesta asiakkaasta, joka on siirtynyt lainanmyöntäjän sivulle meidän sivustomme kautta.

Sopimuksesta riippuen saamme maksun aina, kun asiakas tekee hakemuksen tai aina, kun asiakkaan tekemä lainahakemus on hyväksytty. Tämä tarkoittaa sitä, että meille ei makseta klikkauksista, vaan ainoastaan yritetyistä tai toteutetuista lainasopimuksista.

Mikäli sinulla on kysyttävää lainoista tai toiminnastamme, löydät yhteystietomme täältä.

Sivun alkuun